Biobrdo lješnjakovo brašno daje jelima, kruhu, palačinkama i kolačima izvrstan orašasti okus. Dobiveno finim mljevenjem lješnjakove pogače nakon istiskivanja ulja, lješnjakovo brašno sadrži oko 17 grama čistih lješnjaka u 100 grama brašna. Lješnjakovo brašno bogato je proteinima, vitaminom E koji je prirodni antioksidans, a ima značajno više vlakana čak i od cjelovitog pšeničnog brašna.
Biobrdo bezglutensko brašno od lješnjaka pametna je kuharska prečica: već jedan prstohvat dovoljan je da pečena jela poprime dubinski aromatični orašasti okus i božanstveni miris. Tijesto od lješnjakovog brašna je nešto tamnije boje, vrlo je aromatično i pomalo slatkasto. Idealno je za pripremu palačinki, ali i za dodavanje u jutarnji smoothie. Pogodno je za vegane i vegetarijance kao i osobe na posebnom režimu prehrane.